RestyleXL | Keukens op maat - Houten keukens - RestyleXL
680
page,page-id-680,page-parent,page-template,page-template-overview-product-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.1,vc_responsive
 

Keukens op maat

Landelijke en moderne keukens met unieke uitstraling

Op zoek naar een unieke houten keuken met een sfeervolle uitstraling? Een eco keuken van geheel ecologische en milieuvriendelijke producten? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden keukens van robuuste en sfeervolle materialen in allerlei soorten en maten. Zoekt u een landelijke keuken of een moderne design keuken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze oud houten keukens en eco keukens zijn gemaakt van sloophout en oud hout. Wat ooit plafondbalken en vloerplanken waren, verwerken wij tot een prachtige nieuwe keuken. Uw wens staat bij ons centraal: kiest u voor grenen, eiken of ecoplex? Wilt u het hout combineren met een betonnen werkblad, of heeft u liever een aanrechtblad van natuursteen? Bij ons is alles mogelijk. Witte keukens, eco keukens, houten keukens, nostalgische keukens of moderne landelijke keukens; ons aanbod is groot. En natuurlijk behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Bekijkt u onze keukens en eco keukens op onze website – of kom eens langs in onze showroom.

Houten Keuken

Bent u op zoek naar een oud houten keuken? Bekijk dan de voorbeelden op deze pagina. Elke keuken van Restyle XL is gemaakt met massief houten keukendeuren. Wij gebruiken hiervoor voornamelijk oud hout. Het hout heeft gebruikssporen en vertelt een verhaal. Uniek dus als materiaal verwerkt in een keuken. Er worden diverse soorten hout verwerkt in onze keukens. Vraag gerust naar de mogelijkheden als u op zoek bent naar een unieke houten keuken.

Design Keuken

Bekijk onze design keuken waarbij gebruik is gemaakt van oud hout gecombineerd met hoogglans kasten. De combinatie van oud en strak nieuw geef een perfect design. Wij maken elke keuken geheel op maat. U kiest daarom zelf uw design. Samen met u ontwerpen wij dan uw eigen unieke design keuken. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Landelijke keukens

Het verwerken van oud hout in een keuken geeft al snel een landelijke sfeer. Bekijk daarom ook eens onze landelijke keukens. Deze  zijn in een landelijke omgeving te plaatsen maar ook in de modern landelijke sferen. Ook hier zijn de foto’s slechts voorbeelden van keukens die reeds eerder gemaakt hebben. Heeft u zelf een idee over uw keuken vraag dan eens wat er mogelijk is. Samen met u maken wij uw landelijke keuken geheel naar wens.