“In onze design keukens combineren wij strakke elementen met oud hout. Juist dit is een ideale combinatie voor een design keuken”

Design keukens

Op zoek naar een unieke design keuken? Bekijkt u dan de design keukens die wij voor onze klanten geheel op maat maakten. De kastdeuren zijn vaak gemaakt van gebruikt hout maar ook vaak van strak gespoten plaat. Gespoten fronten geheel op maat met een oud houten bovenblad of oud houten fronten met een strak keramisch bovenblad bijvoorbeeld. Er zijn behoorlijk wat combinatie’s te bedenken met onze materialen. Wilt u ook samen met ons uw eigen unieke design keuken ontwerpen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Samen met u maken wij uw design keuken geheel naar wens.

Inspiratie voor een design keuken

Het uitzoeken en ontwerpen van uw nieuwe design keuken is echt een proces. Het is belangrijk om hier de tijd voor te nemen, want het is een lange termijn investering. Wij doorlopen dit proces graag samen met u! Bij RestyleXL zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van design keukens met oud hout als belangrijkste materiaal. Door oud hout te combineren met andere materialen creëren we een bijzondere uitstraling. Als u kiest voor RestyleXL dan bent u verzekerd van een unieke keuken! Achtergrondinformatie en inspiratie kunt u vinden in het volgende filmpje.

“Onze design keukens kunnen door de combinatie van materialen in verschillende interieurs geplaatst worden”

Uw design keuken in onze showroom?

In Woerden kunt u terecht in onze showroom om een aantal mooie voorbeelden te zien van design keukens. Misschien staat hier uw droom design keuken wel tussen. Zo niet, dan geven onze vakmensen u graag een persoonlijk advies op maat. Maak direct een afspraak! Wij ontvangen u graag en vertellen u alles over onze specialiteit: een design keuken van hout. Helemaal op maat gemaakt!

sloophout keuken
Portfolio design keukens