“Een houten keuken van RestyleXL wordt gemaakt van oud historisch hout. Juist dit karakteristieke hout zorgt ervoor dat onze keukens anders zijn”

Uw houten keuken op maat gemaakt

Wij maken houten keukens op maat in veel verschillende stijlen. Van een landelijke houten keuken tot aan een moderne design keuken. Deel uw gedachten met ons, wij kunnen u helpen met een houten keuken waar u van droomt. U bent van harte welkom om in onze showroom in Woerden te komen kijken naar onze keukens. Eikenhout, sloophout, steigerhout en bijvoorbeeld een barnwood keuken hebben wij in onze showroom staan. Voor informatie kunt u ook bellen met 0348-562702 of een email sturen naar info@restylexl.nl

Oud hout geeft sfeer aan een keuken

Wij gebruiken diverse soorten oud houten delen bij het maken van houten keukens. Zoals eikenhout, sloophout en Barnwood. Dit hout heeft al een leven achter zich waardoor het een warm en geleefde uitstraling geeft aan een houten keuken. Door combinaties te maken met moderne apparatuur en trendy accessoires creëert u een keuken die niet alleen helemaal in uw interieur past maar ook nog eens voorzien is van de laatste technische snufjes en trends.

“Oud hout in een nieuw jasje, oud houten planken krijgen een nieuwe bestemming in onze houten keukens”

Houten keuken naar wens

Bent u op zoek naar een mooie keuken? Restyle XL maakt uw keuken helemaal zoals u dat in gedachten heeft. We denken graag met u mee om op die manier het mooiste resultaat voor u te bewerkstelligen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag staan wij u te woord in onze showroom, of u kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0348-562702.

Houten keuken sloophout
Portfolio houten keuken