“Onze houten keukenbladen zijn gemaakt van oude balken. Deze geven een keuken net even een ander karakter”

Houten keukenblad

Zoekt u een houten keukenblad met een speciaal karakter? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken en leveren keukenbladen van gebruikt hout. U kunt kiezen voor een houten keukenblad in diverse houtsoorten. Wij maken veel keukenbladen van oud eikenhout of naaldhout. Deze kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. In onze werkplaats maken wij keukenwerkbladen speciaal voor u op maat. De keukenbladen zijn leverbaar in alle gewenste afmetingen en uitvoeringen. Heeft u specifieke wensen voor uw nieuwe keukenblad? Zijn er voordelen of zijn er nadelen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Hout als materiaal voor een keukenblad?

Het is geen voor de hand liggende keuze, een houten keukenblad. De vakmensen van Restyle XL vinden juist van wel. Hout is zeker geschikt als materiaal voor een keukenwerkblad mits u de juiste voorschriften opvolgt. Een keukenblad van hout kunt u heel makkelijk combineren met andere materialen. Bovendien is een houten keukenblad prima te bewerken en kunnen wij voor u de uitsparingen maken voor apparatuur en accessoires. In onze showroom helpen wij u graag verder door samen met u de verschillende keukenbladen te bekijken. Ter inspiratie kunnen verschillende materialen gecombineerd worden. Verder vertellen wij u natuurlijk graag alle eigenschappen van houten bladen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

“Een houten keukenblad heeft karakter en geeft een keuken een robuuste uitstraling”

Meer informatie houten keukenblad op maat

Wilt u meer informatie over mogelijkheden en prijzen van een keukenblad van hout op maat? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u direct meer vertellen. Als u kiest voor RestyleXL, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Stuk voor stuks unieke keukens en meubels! Vraag naar de mogelijkheden of laat u inspireren in onze showroom.

Eikenhouten keukenblad
Portfolio houten keukenblad