Badkamermeubel op maat

badkamermeubel op maat

Badkamermeubel op maat

Een badkamermeubel op maat laten maken? RestyleXL doet dit met veel liefde en aandacht. Onze vakmensen hebben een grote passie voor het werken met hout en halen veel plezier uit het vervaardigen van houten meubels op maat voor onze klanten.

Heeft u specifieke wensen voor een badkamermeubel op maat? Wij kunnen dan samen een ontwerp maken. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. RestyleXL werkt altijd met gebruikte materialen. Materialen met een eeuwenlange geschiedenis en een sprekend verhaal. Oude houten planken in combinatie met natuursteen, rvs of beton! Hebben wij uw interesse gewekt? Wij vertellen u er graag alles over. Kom langs in onze showroom in Oudewater en zie met eigen ogen wat wij kunnen maken.

Badkamermeubel op maat naar eigen ontwerp

Heeft u al helemaal voor ogen hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Misschien heeft u zelfs al wat op papier gezet? U kunt bij ons zelf een schets of ontwerp aanleveren van uw nieuwe badkamermeubel op maat. Of wij kunnen samen met u een ontwerp voor een badkamermeubel maken. De mogelijkheden van hout zijn vrijwel oneindig. Oud hout is gemakkelijk te bewerken en daarom kunnen we vrijwel ieder ontwerp voor een badkamermeubel op maat voor u realiseren.

Voorbeeld op maat badkamermeubel

Dit badkamermeubel hebben wij voor een klant op maat gemaakt van oud hout. De poten zijn gezaagd uit oude balken en de fronten van het meubel zijn gemaakt van sloophout. Er zitten professionele ladegeleiders op de lades en deze lopen daarom erg soepel. Inclusief dik betonnen wastafel van maar liefs 12cm maakt dit badkamermeubel op maat een echte aanwinst in moderne interieurs. De maat van dit meubel is 160x50x90cm. De prijs is op aanvraag. Het meubel is ook uitvoerbaar in andere houtsoorten en maatvoering. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of kom langs in onze showroom voor nog meer inspiratie!

Badkamermeubel_op_maat
Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag het hier! (Of bel: 0348 - 562702)