Badkamermeubel steigerhout

badkamermeubel steigerhout

Badkamermeubel steigerhout

Bent u op zoek naar een badkamermeubel van steigerhout? Dan bent u bij RestyleXL aan het goede adres! Steigerhout wordt steeds vaker gebruikt in interieurs en waarom niet? Het is een prachtige robuuste houtsoort en geeft direct een natuurlijke en frisse uitstraling aan je inrichting. Ook in de badkamer kan steigerhout prima gebruikt worden. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel steigerhout! We hebben een aantal mooie exemplaren in onze webshop. Maar we maken ze ook geheel op maat.

Voorbeeld badkamermeubel steigerhout

Het badkamermeubel steigerhout op de afbeelding heeft een frame van oude balken en deuren en zijwanden van steigerhout. Er zitten rvs grepen op de deuren en het badkamermeubel steigerhout is voorzien van een donker betonnen wasbak van 10 cm dik. Een geweldige combinatie en de ultieme blikvanger in uw badkamer. Verder is het badkamermeubel steigerhout afgewerkt met een olie voor bescherming tegen inwerken van vocht in het steigerhout.

Het meubel zoals getoond op de afbeelding is 120x50x90cm. Er zit een betonnen wastafel op van maar liefst 12cm dik. Deze wastafel zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Een badkamermeubel van steigerhout op maat

Wilt u een badkamermeubel van steigerhout op maat laten maken? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de prijzen.

Badkamermeubel_steigerhout
Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag het hier! (Of bel: 0348 - 562702)