Badkamermeubel steigerhout

Badkamermeubel steigerhout

Badkamermeubel steigerhout

Bent u op zoek naar een badkamermeubel van steigerhout? Dan bent u bij RestyleXL aan het goede adres! Steigerhout wordt steeds vaker gebruikt in interieurs en waarom niet? Het is een prachtige robuuste houtsoort en geeft direct een natuurlijke en frisse uitstraling aan je inrichting. Ook in de badkamer kan steigerhout prima gebruikt worden. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel steigerhout! We hebben een aantal mooie exemplaren in onze webshop. Maar we maken ze ook geheel op maat.

Voorbeeld badkamermeubel steigerhout

Het badkamermeubel steigerhout op de afbeelding hiernaast heeft een frame van oude balken en deuren en zijwanden van steigerhout. Er zitten rvs grepen op de deuren en het badkamermeubel steigerhout is voorzien van een donker betonnen wasbak van 10 cm dik. Een geweldige combinatie en de ultieme blikvanger in uw badkamer. Verder is het badkamermeubel steigerhout afgewerkt met een olie voor bescherming tegen inwerken van vocht in het steigerhout.

Het meubel zoals getoond op de afbeelding is 120x50x90cm. Er zit een betonnen wastafel op van maar liefst 12cm dik. Deze wastafel zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan nu onze brochure aan

Voorbeeld van een RestyleXL houten badmeubel

Dit houten badmeubel is gemaakt van hergebruikt hout. Het frame is gemaakt van oude balken en de ladefronten van oude vloerdelen. Het meubel is voorzien van tavertine waskommen. De grote lades zijn voorzien van professionele ladesystemen. Verder is het meubel afgelakt met een matte 2 componenten lak voor extra bescherming. Het badmeubel gemaakt van hout is op alle fronten een aanwinst in uw badkamer.

Dit meubel is gemaakt in de maat 120x50x90cm (inclusief waskommen). Prijs op aanvraag. Het badmeubel is volledig op maat te maken. Wij kunnen hiervoor ook gekleurd sloophout of steigerhout gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Een greep uit de RestyleXL badkamermeubels

Heeft u een vraag?

Vul hieronder het formulier in en wij staan u zo snel mogelijk te woord.

Bellen mag natuurlijk ook: 0348 – 562702

Afspraak maken?