Houten badmeubel

houten badmeubel

Houten badmeubel

Een houten badmeubel geeft een badkamer direct een romantisch en luxe gevoel. U maakt van de badkamer een heerlijke plek om zich even terug te trekken. Bijkomen in bad na een lange dag of een heerlijke lange hete douche nemen voor de ontspanning van de spieren. Een houten badmeubel staat niet alleen mooi, maar is tegenwoordig ook qua gebruik en onderhoud een prima keuze. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van houten badmeubels. Neem contact met ons op!

Badmeubel van oud hout

Voor alle meubels die wij maken in onze werkplaats in Oudewater gebruiken wij oude bouwmaterialen. Ook als u kiest voor een houten badmeubel. Oude houten planken die wij uit imposante villa’s in Roemenië of uit historische panden in Frankrijk halen. Als u kiest voor een badmeubel die gemaakt is van dit soort oude houten planken, dan kiest u voor karakter en tegelijk voor duurzaam. Oud hout is namelijk ecologisch en milieuvriendelijk! Een houten badmeubel geeft uw badkamer een karakteristieke en luxe uitstraling. In onze showroom in Oudewater kunt u met eigen ogen een paar voorbeelden van een houten badmeubel zien. Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702. Of vul het contactformulier in.

Voorbeeld van een RestyleXL houten badmeubel

Dit houten badmeubel is gemaakt van hergebruikt hout. Het frame is gemaakt van oude balken en de ladefronten van oude vloerdelen. Het meubel is voorzien van tavertine waskommen. De grote lades zijn voorzien van professionele ladesystemen. Verder is het meubel afgelakt met een matte 2 componenten lak voor extra bescherming. Het badmeubel gemaakt van hout is op alle fronten een aanwinst in uw badkamer.

Dit meubel is gemaakt in de maat 120x50x90cm (inclusief waskommen). Prijs op aanvraag. Het badmeubel is volledig op maat te maken. Wij kunnen hiervoor ook gekleurd sloophout of steigerhout gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Houten_badmeubel
Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag het hier! (Of bel: 0348 - 562702)