Steigerhouten badkamermeubel

Steigerhouten badkamermeubel

Steigerhouten badkamermeubel

Wilt u graag een uniek en authentiek steigerhouten badkamermeubel? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Wij maken (badkamer) meubels op maat en geheel naar wens en smaak van de klant. Wilt u een steigerhouten badkamermeubel met lades? Of wilt u liever een badmeubel met ruimte voor uw handdoeken? Of vindt u het juist mooi om een grote spiegel boven uw badkamermeubel te hebben? Wij proberen aan uw wensen te voldoen en mee te denken. Wij hebben onder andere ervaring met het maken van badkamermeubels eikenhout en badkamermeubels steigerhout. Badkamermeubels  gemaakt van een andere houtsoort behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Geheel op maat en naar uw wens

Heeft u ergens een leuk voorbeeld gezien? Laat ons vakkundig team voor u aan de slag gaan en wij maken uw steigerhouten badkamermeubel geheel naar wens. U kunt ook onze showroom komen bekijken om inspiratie op te doen. Tevens hebben wij een online brochure, waar u doorheen kunt bladeren. Uiteraard is het ook mogelijk om een medewerker van ons te spreken die samen met u, stap voor stap, uw droommeubel, badkamer of keuken gaat ontwerpen.

Ja, ik wil een offerte voor een eiken badkamermeubel!

Wij hebben al voor vele tevreden klanten een badkamermeubel, tafel of keuken mogen realiseren. We helpen u ook graag verder. Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken of kom naar onze showroom in Oudewater! Uiteraard doen wij u ook graag een offerte op maat, zodat u weet waar u aan toe bent.

Bent u geïnteresseerd?
Wij doen u graag een scherpe offerte

Portfolio eiken keukens

Heb je een vraag?

Vul hieronder het formulier in en wij staan u zo snel mogelijk te woord.

Bellen mag natuurlijk ook: 0348 – 562702

Afspraak maken?