Steigerhouten badmeubel

Steigerhouten Badmeubel

U wilt uw badkamer vernieuwen? U heeft echter geen idee welke aspecten u wilt aanpassen in uw badkamer. Een steigerhouten badmeubel is uitermate geschikt als ‘grote stap’ in een verbouwing. U kunt met het veranderen of vernieuwen van uw badkamermeubel al voor een groot gedeelte de richting kiezen die u op wilt gaan met de styling van uw nieuwe badkamer. Wordt het een badkamermeubel van hout of gaat u liever voor een modern strak badkamermeubel? Dit zal voor een groot gedeelte de grootte van de verbouwing en verdere styling bepalen.

Met oud hout kiest u voor sfeer en duurzaamheid

Als u voor sfeer en duurzaamheid wilt gaan is een steigerhouten badmeubel de beste keuze. Een RestyleXL steigerhouten badmeubel zorgt direct voor enorm veel sfeer en huiselijkheid in uw badkamer. Door een badmeubel van steigerhout in uw badkamer te plaatsen ontstaat er direct een totaal ander aanzicht. Kleedt u het meubel dan ook nog aan met leuke, kleurrijke accessoires, dan heeft u eigenlijk al een compleet andere badkamer. Wilt u graag een steigerhouten badmeubel op maat? Dan luisteren wij graag naar uw wensen en maken vervolgens het perfecte badkamermeubel voor u geheel naar uw wensen .

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

U bent altijd welkom om ter inspiratie een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij helpen u graag op weg naar een compleet gerestylde badkamer met een nieuw steigerhouten badmeubel, dat volledig voldoet aan uw wensen. Bent u geïnteresseerd in andere soorten badkamermeubels of andere meubels? Ook die kunnen wij volledig op maat voor u verzorgen. Wij maken ook volledige badkamers en keukens  van oud hout. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact of stuur een mail via onze website. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Steigerhouten_badmeubel
Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag het hier! (Of bel: 0348 - 562702)